Om Solkärnan Fastigheter

Vem är vi?

Solkärnan AB är ett fastighetsbolag i Löddeköpinge som erbjuder attraktiva och prisvärda bostäder, kontor och lokaler i Löddeköpinge med omnejd. Vi fortsätter vi att utveckla Löddeköpinge genom nyproduktion, ombyggnationer och ett nära samarbete med våra hyresgäster. 

Solkärnan AB är ett privat och familjeägt förvaltnings- och fastighetsbolag i Löddeköpinge som ägs av bröderna Persson, söner till Arne Persson. Fastighetsbolaget bildades då Löddekärnan och Solkatten fusionerades 2005/06.

Sven Gunnar Persson

VD & Ekonomiansvarig
svenne@hooflake.se
Vxl.046-70 60 93
Dir. 0682-214 99
eller 0703-17 88 16

Christian Persson

Förvaltningsansvarig
christian.persson@solkarnan.se
Vxl.046-70 60 93
Dir. 046-270 66 93

Anton Forsell

Förvaltare
anton.forsell@solkarnan.se
Vxl.046-70 60 93
Dir. 046-270 66 91

Solkärnans affärsidé

Solkärnan Fastigheter ska erbjuda attraktiva och prisvärda bostäder, kontor och lokaler med kundanpassade tjänster. Fokus ligger på Löddeköpinge med omnejd.

Solkärnan förvaltar samt förvärvar i de fall vi finner lägen intressanta. Genom nyproduktion och ombyggnader ska vi fortsätta att utvecklas och attrahera nya hyresgäster.

Just nu sker en hel del på Lödde Centrum som går i linje med Solkärnans affärsidé. Nyproduktion och ombyggnad ligger i planerna för område och galleria. Läs mer om våra aktuella projekt via länken nedan.

Affärsmöjligheter i Lödde

Solkärnan Fastigheter äger serviceanläggningen Stop23. Här hittar du allt från drivmedel, hotell, mat, cafe, bilrekond och övrig nödvändig service. Ett läge utöver det vanliga nära motorväg och shoppingcenter. En anläggning med lokaler för de som vill vara tillgängliga och synas för de som är på språng.

Solkärnan äger även Lödde Centrum, en liten familjär galleria i Löddeköpinges hjärta. En galleria nära byborna som tillgodoser besökarna med de flesta förnödenheter. Allt från frisör, ICA, begravningsbyrå, gym, mäklare, pizzeria, barnmorska, restaurang m.m. Lokaler för dig som vill vara nära centrum och befolkning.

Letar du lokal för din verksamhet? Ta en titt på våra lediga lokaler just nu. Du är alltid välkommen att kontakta oss, så försöker vi anpassa din lokal efter dina behov och önskemål.

Stop23 är till för dig som är på väg, längs E6/E20 vid trafikplats Löddeköpinge. Här erbjuds drivmedel, mat, hotell och även Sveriges största laddplats för elbilar.

Lödde Centrum öppnades 1969 och är idag ett personligt centrum med hög service för dig. Här finns allt från ICA, bibliotek, café och frisör. Placerat mitt i hjärtat av Löddeköpinge.

Hyreshuset Äpplet

Äpplet byggdes 2004, ett modernt boende mitt i Löddeköpinge. Tätt intill ligger Lödde Centrum och Nyvångskolan vilket gör Äpplet till ett perfekt boende för alla.