Hyra lokal i Löddeköpinge

Våra lediga lokaler

Är du ute efter att hyra lokal i Löddeköpinge bör du ta tillfället i akt och bli en del av Lödde Centrum eller Stop23. Lokaler på Löddes guld-läge är tillgängliga för dig och din verksamhet. Affärslokaler för såväl butik, café, restaurang eller kontor. Tillsammans med Solkärnan Fastigheter har du möjlighet att justera och anpassa lokalerna efter dina önskemål och behov, för att din verksamhet ska förbli just det den är – unik.

hyra lokal i löddeköpinge

Lokal 40/57 – 219m²

Letar du efter en perfekt lokal för att starta eller expandera din butik? Nu behöver du inte leta vidare! Denna lokal är idealisk och erbjuder dig många möjligheter för dig som vill synas.

Lokalen med sin yta på 219m² ligger inne på Lödde Centrum med stora skyltfönster som gränsar ut mot galleriagången vid den stora huvudentrén. Detta är den lokal som har störst skyltningsmöjlighet ut i gallerian, ett guldläge för såväl blomster som klädbutik! Med café mitt emot och egen entré från fasad, välkomnar lokalen in dina besökare på ett genuint och enkelt sätt. Detta läge är oslagbart och passar verksamheten som vill synas och höras. Här blir det enkelt att sälja då ditt företag blir det som först välkomnar kunderna in i Lödde Centrums galleria.

hyra lokal i löddeköpinge

Lokal 3 – 60m²

Driver du en verksamhet som är i behov av egen entré, oberoende från gallerians öppettider? Här har vi något för dig!

Denna lokal med en yta på 60m² Ligger i Lödde Centrums fristående tillhörande byggnad med nära anslutning till Lödde Centrums huvudentré.

Stora skyltfönster skapar goda förutsättningar att synas och marknadsföra sig för passerande besökare av Centrum.

Är du dessutom intresserad av att följa med på resan in i nya Lödde Centrum är detta en perfekt möjlighet att skapa sig en kundkrets redan nu.

Välkommen att kontakta oss!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, ditt fastighetsbolag i Löddeköpinge. Skicka iväg ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan. Vi finns här vid din sida!

Tel. 046-70 60 93
christian@solkarnan.se | anton.forsell@solkarnan.se
Vår telefon är öppen vardagar mellan kl.08:00-16:00