Hyra lokal i Löddeköpinge

Våra lediga lokaler

Är du ute efter att hyra lokal i Löddeköpinge bör du ta tillfället i akt och bli en del av Lödde Centrum eller Stop23. Lokaler på Löddes guld-läge är tillgängliga för dig och din verksamhet. Affärslokaler för såväl butik, café, restaurang eller kontor. Tillsammans med Solkärnan Fastigheter har du möjlighet att justera och anpassa lokalerna efter dina önskemål och behov, för att din verksamhet ska förbli just det den är – unik.

Nedan ser du en del av våra lediga lokaler. Hittar du inget som passar, tveka inte att höra av dig!

hyra lokal i löddeköpinge

Ledig lokal – 109m² på Barsebäcksvägen 60

En härlig, anpassningsbar lokal med en total yta på 109m². Ligger precis bredvid ICA inne i Lödde Centrum galleria. Här passerar många besökare dagligen och passar dig som vill driva butik eller service i närhet till bybor och befolkning.

Är du dessutom intresserad av att följa med på resan in i nya Lödde Centrum är detta en perfekt möjlighet att skapa sig en kundkrets redan nu.

Tillträde inom kort.

hyra lokal i löddeköpinge

Ledig lokal – 140-289m² på Marknadsvägen 1

Denna trevliga lokal med en anpassningsbar yta på 140-289m² ligger på Solkärnans fastighet Stop23. Lokalen ligger därmed i direkt anslutning till E6:an vilket gör den otroligt tillgänglig och kanon för de som pendlar. 

En nyrenoverad, modern och fräsch lokal som passar bäst till kontor eller butiksverksamhet.

Tillträde inom kort.

Välkommen att kontakta oss!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, ditt fastighetsbolag i Löddeköpinge. Skicka iväg ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan. Vi finns här vid din sida!