Var med och skapa din framtid hos oss i Löddeköpinge

Skapa din framtid hos oss i Löddeköpinge! Befintliga lokaler på Lödde Centrum med 30 etablerade idkare som ICA och Folktandvården erbjuder en unik möjlighet för dig. Tillsammans med 15 nya idkare och 1000 nya boende på området, får du förtur till en skräddarsydd lokal. Platserna är begränsade, så agera snabbt för att säkra din plats.
Vi har ett extra intresse för just läkarstation, restauranger, café, blomsteraffär, apotek och kroppsvård men tveka inte att höra av dig med andra affärsidéer.

Letar du istället efter en lokal belägen precis vid motorvägsavfart 23 med många grannar såsom Shell, Dahls hotell och Carspect? Leta nedan efter en tillgänglig lokal på Marknadsvägen 1!

Nedan ser du våra lediga lokaler. Hittar du inget som passar, tveka inte att höra av dig!

Ledig lokal – 140-289m² på Marknadsvägen 1

Denna trevliga lokal med en anpassningsbar yta på 140-289m² ligger på Solkärnans fastighet Stop23. Lokalen ligger därmed i direkt anslutning till E6:an vilket gör den otroligt tillgänglig och kanon för de som pendlar. 

En nyrenoverad, modern och fräsch lokal som passar bäst till kontor eller butiksverksamhet.

Ledig lokal – 109m² på Barsebäcksvägen 60

En härlig, anpassningsbar lokal med en total yta på 109m². Ligger precis bredvid ICA inne i Lödde Centrum galleria. Här passerar många besökare dagligen och passar dig som vill driva butik eller service i närhet till bybor och befolkning.

Är du dessutom intresserad av att följa med på resan in i nya Lödde Centrum är detta en perfekt möjlighet att skapa sig en kundkrets redan nu.

 

Ledig lokal – 115m² på Barsebäcksvägen 60

Anpassningsbar lokal som tidigare nyttjats som restaurang. Smidig åtkomst och parkering både för personal och kunder.

Är du dessutom intresserad av att följa med på resan in i nya Lödde Centrum är detta en perfekt möjlighet att skapa sig en kundkrets redan nu.

 

Kontorshotell 7-35m² på Barsebäcksvägen 60

Upptäck fördelarna med en kontorsplats i vårt kontorshotell, beläget i Lödde Centrum. Njut av en arbetsmiljö med direkt tillgång till butiker, restauranger och service.

Flexibla hyresavtal, mötesrum och tillgång till Wi-Fi ger dig allt du behöver för att växa och nätverka med likasinnade entreprenörer.

 

Välkommen att kontakta oss!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, ditt fastighetsbolag i Löddeköpinge. Skicka iväg ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan eller ring oss på 046-70 60 93.