Hyreshuset Äpplet

Hyresrätter i Löddeköpinge - Ställ upp dig i vår bostadskö idag!

Hyresrätter i Löddeköpinge

Äpplet byggdes 2004, ett modernt boende med hyresrätter i Löddeköpinge. Tätt intill ligger galleria Lödde Centrum och Nyvångsskolan vilket gör Äpplet till ett perfekt boende för alla. Här är gångavstånd till det mesta, både matbutik, frisör och café. Barnen tar sig enkelt till skolan, bara några få meter bort ligger låg och mellanstadieskolan Nyvång, med cykelavstånd till högstadieskolan Tolvåker. För ett modernt och okomplicerat liv.

Anmäl dig till vår bostadskö

Vad kul att du vill anmäla dig till vår bostadskö, vi vill börja med att be om ursäkt att återkopplingen för er anmälan kan dröja. Vi är mitt uppe i en spännande utveckling för Solkärnan Fastigheter, med nybyggnation i planerna de närmsta åren.

Är du intresserad av en hyresrätt? 
För våra hyresrätter tar vi ut en avgift för att ni ska stå kvar i vår bostadskö, med 150:-/år. För att behålla er plats i bostadskön måste ni årligen uppdatera er plats. Info om inbetalning skickas i ett bekräftelse-mejl.

Kö-ID
Alla som står i vår kö för hyresrätter får ett eget kö-ID. Har du inte fått ett tilldelat kö-ID-nummer kan du vara lugn. Du får detta i samband med att vi skickar en mejl-bekräftelse till dig samt med information om inbetalning.

Rätt turordning
Solkärnans bostadskö sträcker sig långt tillbaka i tiden, med intressenter som stått i kö sedan 2004. Vi kommer såklart fortfarande gå efter denna kö och erbjuda hyreslägenhet i rätt turordning, efter de datum som vi fått in anmälningarna.

Är du intresserad av en bostadsrätt?
Även här blir du tilldelad ett kö ID-nummer dock betalar du ingenting för din plats i kön.

Vid frågor kontakta oss via:
Tel. 046-70 60 93 eller skicka ett mejl till bostad@solkarnan.se

Välkommen att anmäla ert intresse genom formuläret nedan! Vi vill be om ursäkt i förväg då vårt bekräftelse-mejl till er kan dröja. Tack för er förståelse.

Hyresrätter i Löddeköpinge 

Anmälan till Solkärnans bostadskö

Genom att skicka in detta formulär tillåter jag Solkärnan Fastigheter att lagra mina inskickade uppgifter. Jag tillåter även att de använder min mejladress för att skicka ut kommande nyhetsbrev om nybyggnationen. Obs! Du kan alltid avregistrera dig, då raderas alla dina lagrade uppgifter från vårt system.