Befintlig hyresgäst

Få den support ni behöver från oss som hyresvärd. Vi bryr oss om dig!

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Vi är så glada att få ha just dig som vår hyresgäst. Oavsett om du hyr en lokal eller hyresrätt av oss på Solkärnan vill vi alltid hjälpa dig med dina frågor, funderingar och eventuella problem. Här har vi samlat information om hur du gör en eventuell felanmälan, vilka telefontider vi har och instruktionsvideos på hur du kan lösa enkla problem själv. 

Så gör du en felanmälan

Hej kära hyresgäst! Har du några frågor eller funderingar så vet du att du alltid kan ringa oss eller skicka ett mejl så försöker vi vara till din hjälp så fort vi bara kan.

Telefon: 046-70 60 93
Vår telefon är öppen vardagar kl.08:00-16:00.

Vid felanmälan kontakta oss via
Mejl: fel@solkarnan.se

Ni kan även välja att lämna ett meddelande så hjälper vi er så fort vi kan. Utanför arbetstid tar vi endast emot akuta felanmälningar.

Om ert ärende, utanför arbetstid inte är akut, så bekostar ni utryckningen själva.

Instruktionsvideos

Hur gör du när du fått stopp i diskhon, när du ska sortera dina matrester och vad är egentligen vanligt tvätt-vett?

Sveriges Allmännytta har skapat en serie med instruktionsvideos som du som hyresgäst kan ha nytta av innan du ringer in hantverkare eller hjälp från hyresvärden. Titta på dessa videos i lugn och ro och gör dig bekant med vilka fel eller vanliga misstag som kan uppstå.

Har du några frågor eller är det ett akut fel är du självklart välkommen att ringa till oss på Solkärnan eller mejla in din felanmälan.

Välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer om Lödde Centrums utveckling och nybyggnation, eller kanske du är nyfiken på våra lediga lokaler på Löddes mest gyllene läge? Oavsett så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, ditt fastighetsbolag i Löddeköpinge! Skicka iväg ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan. Vi finns här vid din sida, redo att hjälpa dig hitta rätt lokal för just dig och din verksamhet. 

Tel. 046-70 60 93
christian@solkarnan.se | anton.forsell@solkarnan.se
Vår telefon är öppen vardagar mellan kl.08:00-16:00