Vill du hyra lokal? 

Vill du veta mer om Lödde Centrums utveckling och nybyggnation, eller kanske du är nyfiken på våra lediga lokaler på Löddes mest gyllene läge?

Oavsett vad så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss! Släng iväg ett meddelande via formuläret så återkommer vi så fort vi kan. Vi finns här vid din sida, redo att hjälpa er hitta rätt lokal för just dig och din verksamhet. Låt oss bolla idéer tillsammans! 

Solkärnan Fastigheter erbjuder moderna och flexibla kontor och butikslokaler med hög tillgänglighet både på Lödde Centrum och Stop23. Affärslokaler för såväl butiker, kaféer, restauranger och kontor.

Är ni intresserade att starta en verksamhet hos oss? Kontakta Christian Persson via tel. 046-70 60 93 eller skicka ett mejl till Christian.Persson@solkarnan.se.

Stop23

Stop23 är till för dig som är på väg, längs E6/E20 vid trafikplats Löddeköpinge. Här erbjuds drivmedel, mat, hotell och även Sveriges största laddplats för elbilar.

www.stop23.se

Lödde Centrum

Lödde Centrum öppnades 1969. Idag är Lödde Centrum ett modernt och personligt centrum med hög service för dig, mitt i hjärtat av Löddeköpinge.

www.loddecentrum.se